Over LedWalk     Bestel direct!

Voor wie? De Ledwalk® is echt voor iedereen geschikt die veiligheid, comfort en gemak belangrijk vindt. De Ledwalk kan veiligheid bieden door vallen, stoten en struikelen te voorkomen. De Ledwalk® is ook ideaal onder een bed of ledikant op de kinderslaapkamer. Gemak en comfort, zowel voor de ouder(s) als voor het kind. Samenvattend; de Ledwalk® is geschikt voor elke plek in huis waar automatisch geschakelde loop- verlichting gewenst is.

Duurzaamheid en milieu De Ledwalk® is met grote zorgvuldigheid geproduceerd. Hierbij zijn de kwaliteitseisen zodanig, dat bij normaal gebruik het product gedurende meerdere jaren kan functioneren. Het voordeel van LED-verlichting is dat deze een levensduur kent van circa 50.000 uur. Het is een Ledlamp met sensoren die zorgen dat als er geen beweging meer is, de lamp automatisch weer uit gaat. De behuizing is van hoogwaardig kunststof vervaardigd. Indien de Ledwalk® stuk gaat, en u deze wilt wegwerpen, adviseren wij u daarbij de richtlijnen van uw milieudienst (gemeente) in acht te nemen.

PRODUCTSPECIFICATIES

Afmetingen:   Hoog: 57 mm.  Breed: 225 mm.  Diep 120 mm.

Voeding:          - op lichtnet door gebruik meegeleverde adapter (6 V)  

                          - op batterijen, 4 x penlight AA (niet meegeleverd).

Verlichting:   4 x LED lampjes. Afzonderlijk aan- en uit te schakelen.

 Materiaal:     Behuizing van kunststof, kleur wit.

Bevestiging:  Kan zonder bevestiging worden geplaatst

Kwaliteit en garantie Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De Ledwalk® is een gepatenteerd product. Ledwalk BV is een Nederlands bedrijf. Het product is onder hoge kwaliteitsnormen in China geproduceerd. De Ledwalk® heeft een garantietermijn van één jaar. Voor meer informatie over de garantievoorwaarden verwijzen wij u naar de gebruikershandleiding die bij de Ledwalk® wordt meegeleverd. De gebruikershandleiding is tevens te vinden op deze website.