LedWalk_in_gebruik
_ILM5322LedWalk_onderkant

Ledwalk

5 uit 5 gebaseerd op 8 beoordelingen
(8 klant-reviews)

Productbeschrijving

Toepassingen

De Ledwalk® is handige oplossing en toepasbaar in elke ruimte binnenshuis waar vloerverlichting gewenst is. Denkt u hierbij aan de slaapkamer, kinderkamer, overloop, badkamer. Maar ook bijvoorbeeld aan een inloopkast, gang, garage, etc.

Door het plaatsen van meerdere Ledwalks® kan een lichtstraat gevormd worden.

Een stroomaansluiting is niet noodzakelijk. De Ledwalk® kan namelijk ook prima op batterijen functioneren.

Kortom: Een gemak in huis en het is Veilig en gezond.

Extra informatie

Afmetingen 12 x 22.5 x 5.7 cm
Voeding

• Op lichtnet door meegeleverde adapter (6 V)
• Op batterijen, 4x penlight AA (niet meegeleverd)

Verlichting

4x LED-lampjes. Afzonderlijk aan- en uit te schakelen.

Materiaal

Behuizing van kunststof.
Kleur: wit

Bevestiging

Niet nodig. Kan zonder bevestiging worden geplaatst.

8 reviews voor Ledwalk

 1. 5 van 5

  :

  Wat een geweldig apparaat. Bevalt ons zeer goed. Geen lamp meer aan hoeven te doen en toch goed kunnen zien waar je loopt. We zijn er heel blij mee.

 2. 5 van 5

  :

  We hebben er twee besteld en werden een dag later al geleverd. We hebben er één aan onze ouders gegeven. We zijn er allemaal ontzettend blij mee. Een echte aanrader.

 3. 5 van 5

  :

  Anderhalf jaar terug een aantal exemplaren besteld; in eigen huis geplaatst en een paar weggeven. Iedereen is super enthousiast. ‘s Nachts je bed uit, lampje bij je voeten; naar de badkamer, lichtje op de vloer. Veilig en niet hinderlijk, helemaal omdat het aantal ledjes dat aan gaat te regelen is (van 1 tot 4).
  Inmiddels is er weer een bestelling voor meerdere exemplaren de deur uit omdat enkele van de seniore gebruikers er 1 of 2 bij willen voor de andere kant van het bed en/of de badkamer. Eentje loopt wel eens ‘s nachts te ijsberen en heeft er nu ook 1 onder de boekenkast liggen.

  Als iemand roept “jeetje, wat handig” weet ik meteen een cadeautje voor hun verjaardag! 🙂
  Ik heb er dan ook 2 “in voorraad”.

 4. 5 van 5

  :

  Dat was een mooi cadeau onder de kerstboom. Ik kende de Ledwalk nog niet en wist ook niet precies hoe ik het gebruik ervan zou ervaren. Nou, daar kan ik kort over zijn; bijzonder handig !
  Geen lamp meer aan doen, maar gewoon uit bed stappen en je ziet waar je loopt. Geld meer dan waard (ook al heb ik hem gekregen) 😉

 5. 5 van 5

  :

  De Ledwalk is een product waarvan je je eerst afvraagt of je het wel nodig hebt en waarbij je al snel ervaart dat deze onmisbaar is geworden. Zonder dat je erbij nadenkt heb je diffuse vloerverlichting als dat nodig is. Pas als dat licht ontbreekt, voel je het gemis. Ik heb dat ervaren tijdens mijn vakantie en voortaan gaat hij mee in de koffer, wel zo veilig in een vreemde omgeving.
  Een goed en degelijk product, een aanrader!

 6. 5 van 5

  :

  Wij hebben de Ledwalk al een aantal jaren; zijn zeer tevreden omdat het de veiligheid vergroot bij in het donker uit bed stappen. Voor iedereen een aanrader!

 7. 5 van 5

  :

  Prima lamp. Voldoet heel goed.
  Een enkel verbeterpuntje: de “aan-tijd” zo instelbaar kunnen zijn van 10 tot 60 seconden. Dan zou ik niet weten wat er nog beter zou kunnen.

 8. 5 van 5

  :

  Ook heel prettig voor kinderen. Geen nachtlamp meer nodig.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *